POZVÁNKA NA MSV V BRNE 7.-11.10.2019

MSV 7.-11.10. 2019 - PAVILÓN A1, STÁNOK 014

Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne je najvýznamnejší priemyselný veľtrh v strednej Európe nie ktorom nemôže chýbať ani naša spoločnosť Solidify 3D, s.r.o., ktorá vlastní e-shopy Materialpro3d.cz a Materialpro3D.sk.

Hlavnou témou tohtoročného MSV je Priemysel 4.0 a digitálna továreň, teda digitalizácia výroby, jeden z hlavných smerov inovačného procesu. Do tohto odboru do istej miery zapadá aj odvetvie aditívne výroby a 3D tlače. Technológia budú tento rok sústredené v pavilóne A1 (rotunde) hneď pri hlavnom vstupe do areálu výstaviska. Náš stánok nájdete uprostred haly. Pozývame Vás na návštevu veľtrhu a nášho stánku, kde Vám predstavíme novinky v technických materiáloch i 3D tlače. Tešíme sa na Vás.

Na medzinárodnom strojárskom veľtrhu predstavíme 3D tlačiarne firmy Photocentric, ktoré získavajú vo svete prestížne ocenenie v kategórii DLP 3D tlačiarní a novinku na trhu jednu z najväčších 3D tlačiarní DLP - Magna - s tlačovými parametrami 510x280x350mm.

Z materiálov pre 3D tlač najmä novinky a technické materiály značiek Smartfil a Inovatefil. K dispozícii budeme mať tiež vzorky materiálov týchto strún - magneticky detekovateľné, plněnéých karbónovým vláknom, antistatické, náteru odolné, certifikované pre styk s potravinami, UV stabilné a iné. Neváhajte si o ne povedať.

 Zakúpiť vstupenky môžete TU.